16/04/2014

The Kon-Tiki Museum
in your language!

Kon-Tiki - short history

Kon-Tiki - short history

Kon-Tiki - short history

Kon-Tiki - in finnish


I Kon-Tiki Mueets butikk finner du julegaver til barn og voksne. Vi har valgt ut noen virkelige godbiter her på nettsiden Julegavetips!
Kon-Tiki

Bli med på Norges-historiens mest spennende sjøreise!
Har du sett filmen om Kon-Tiki? Vil du lære mer om denne eventyrlige ferden? Her kan du lese alt som skjedde da Thor Heyerdahl seilte over havet i 1947.
Thor Heyerdahl var en modig mann. Han bygget en flåte og seilte i 101 dager over det store havet for å bevise at øyene i Stillehavet ble befolket fra Sør-Amerika. Mennene han fikk med seg, kunne ikke mye om seiling, men de var like uredde som Thor. Noen dager skylte stormen over flåten, og mennene ble dratt ut i de store bølgene. En annen gang ble de angrepet av en gigantisk hvalhai. Men de hadde også selskap av morsomme flyvefisk og en koselig papegøye. Dette er en spennende fortelling om noen virkelige helter.
Boka har også fortellinger fra filmen om Kon-Tiki og fine bilder både fra filmen og fra den opprinnelige ferden.

Boka er i salg fra 25..november i Kon-Tiki Museets butikk. Pris kr 169,-Den originale Kon-Tiki filmen på DVD!!
8 august 2012 kom den originale Kon-Tiki filmen ut på DVD for første gang.Filmen vises hver dag på Kon-Tiki Museet kl. 12.00. I den denne gavepakken finner man en norsk og engelsk tv versjon og en fransk originalfilm og en egen dvd med den originale engelske versjonen som vant Oscar for beste dkumentar i 1951. Pris kr 200,-