Konkurranser

Museet har ingen løpende konkurranser akkurat nå.

TIDLIGERE KONKURRANSER:


Thor Heyerdahl borddekor konkurranse!
Les mer

Thor Heyerdahl bursdagskake konkurranse.! Vinneren er kåret.
les mer....

...............................................................................................................................................

Komponer Thor Heyerdahl 100 års bursdagsmeny!

Nå har Kon-Tiki Museet i samarbeid med matskribent Andreas Viestad gleden av å slippe den kulinariske fantasien løs hos store og små Vi ønsker at du skal være med å lage selve bursdagsmenyen til 100 års dagen til Thor Heyerdahl 6 oktober. Frist for innsendelse av bidrag 8. september. Både kongen og dronningen kommer til middagen den 6 oktober på Kon-Tiki Museet! Og de som vinner - ja de får selvsagt en eventyrlig premie.

 

I år er feires Thor Heyerdahl med nye utstillinger på Kon-Tiki Museet og vandreutstilling i inn og utland. Nå har Kon-Tiki Museet i samarbeid med kokkeskribent Andreas Viestad gleden av å slippe den kulinariske fantasien løs hos store og små. Vi ønsker at du skal være med å lage selve bursdagsmenyen til 100 års dagen til Thor Heyerdahl 6 oktober. Og de som vinner - ja de får selvsagt en eventyrlig premie.

Konkurransen;

Lag en forrett, hovedrett eller dessert med inspirasjon av Thor Heyerdahls liv og verdenskjente ekspedisjoner; Kon-Tiki over Stillehavet fra Peru til Fransk Polynesia, Ra over Atlanterhavet fra Marokko til Barbados eller Tigris i det Indiske hav. Send inn oppskrift med ingredienser og forklar kort hvorfor du har valgt nettopp denne retten i anledning Thor Heyerdahl 100 års meny. Du kan delta med en rett eller alle 3 rettene i menyen. Send gjerne med bilde av retten(ene). Vinnerbidrag(ene) vil bli benyttet på Thor Heyerdahls bursdagfest på Kon-Tiki Museet 6. oktober 2014.

Alle kan delta.

Send bidraget til meny100@kon-tiki.no innen 8. september 2014

Premier

Det kåres en norsk og en utenlands vinner samt ulike små premier.

 

Hovedpremie for det norske vinnerbidraget:

En reise for 2 personer høsten 2014 med flyselskapet Norwegian til Marrakech i Marokko med 2 overnattinger på hotel. Guidet tur med Madani Ait Ouhanni, deltager på Ra II i Marrakech og utflukt med han til havnebyen Safi.

 

Hovedpremie for utenlandske vinnere:

En reise for 2 personer høsten 2014 med flyselskapet Norwegian fra utland til Oslo. 2 netter på fasjonable Hotel Continental. VIP pass til severdigheter i Oslo i 48 timer inklusiv eksklusiv guidet tur på Kon-Tiki Museet med Thor Heyerdahl jr.

Jurien består av:; Andreas Viestad, Thor Heyerdahl jr- (eldste sønn av Thor Heyerdahl), Betina Heyerdahl (yngste datter av Thor Heyerdahl), Halfdan Tangen jr (markeds- og kommunikasjonssjef ved Kon-Tiki Museet)