17/04/2014

The Kon-Tiki Museum
in your language!

Kon-Tiki - short history

Kon-Tiki - short history

Kon-Tiki - short history

Kon-Tiki - in finnish
SUPER KON-TIKI SØNDAG 3. JUNI
AUDITION FOR UNGDOM, MUSIKK FOR DE FLESTE OG FISKEGRYTE FOR ALLE TIL EN RIMELIG PENGE. OG SELVSAGT MÅ MAN FÅ MED SEG UTSTILLINGENE PÅ KON-TIKI MUSEET DENNE DAGEN

Om Audition nedenfor. Mange flotte havfruer Og hvalhaiopptredener
Foto: Thelma Elise Tangen Heløe
Foto: Thelma Elise Tangen Heløe
Beste Kon-Tiki havfrue 2012 ble Kama Sofie Winterperle og Andrea Arnesen Nyvang ble beste Hvalhaien Tom 2012. GRATULERER!

Beat Tornados og Alex Rosèn på Kon-Tiki Museet 3. juni. - 26 august spiller Beat Tornados igjen på Kon-Tiki Museet!


3 juni var det stor stemning på Kon-Tiki Museet. Da var det audition på både havfrue og hvalhaien Tom. Begge skal være med på arrangement på Lørenskog Kino lørdag 25 august og dagen etterpå blir det på Kon-Tiki Museet. Hvahaien underholder og havfruen skal lese fra barneboken Hvalhaien Tom. På Kon-Tiki Museet spiller også Kon-Tiki Museets husband "The Beat Tornados" denne dagen.

Krav: De oppmøtte står selv for sminke/kostyme,
og leser et valgfritt avsnitt fra boken Hvalhaien Tom.
Det finner du her: http://www.kon-tiki.no/KT-hvalhaien_Tom.php

Lønn: Du får som Havfrue kr 2000,- for oppdraget og som Hvalhai kr 2000,- Det er lørdag 25 på Lørenskog Kulturhus og på Kon-Tiki Museet søndag 26 august som gjelder.

Audition arrangeres av Kon-Tiki Museeet, Lørenskog Kulturhus og Nettstedet Aktiv I Oslo.no/Wannabe
Vil du være Hvalhai eller er du en Havfrue?
I forbindelse med Kon-Tiki arrangementet på Lørenskog Kino lørdag 25 august og på Kon-Tiki Museet søndag 26 august søkes det etter unge håpefulle over 15 år, som vil være hvalhaimaskoten Tom eller havfrue.

Auditionen vil foregå på Kon-Tiki museet 3.juni, og det kan bli en opplevelse utenom det vanlige for de som deltar. .

Hvalhai-audition:
Oppdrag: Gå rundt i kostymet, og sjarmer barna med håndtrykk, vinke o.l. Maskoten skal ikke si noe. Jobben vil foregå på dagtid lørdag 25.august og søndag 26.august.

Audition: 11.00 på Kon-Tiki museet 3.juni.

Krav: Søknad må sendes h.tangen@kon-tiki.no før fredag 25.mai. De som blir valgt ut til audition kontaktes.

Havfrue-audition:
Oppdraget: Kle seg ut som havfrue, og lese boken Hvalhaien Tom for et ungt publikum. Dette vil skje på dagtid lørdag 25.august og søndag 26.august.

Audition: Åpent oppmøte klokken 12.00 3.juni på Kon-Tiki museet, Bygdøy. Meld deg gjerne på denne facebooksiden om du vil delta

Gratis inngang som Havfrue
Du som skal delta på audition utkledd som Havfrue kommer gratis inn på Kon-Tiki Museet denne dagen (søndag 3 juni)Walt Disney stiller med en egen pris til den artigste utkledde Havfrue - en unik gavepose med mye rart i!

Juryen består av representanter fra Kon-Tiki Museet, Walt Disney, Lørenskog Kulturhus og nettstedet Aktiv I Oslo.no/Wannabe og sist men slett ikke minst Kon-Tiki Museeumets venn Alex Rosèn.

Se den originale Kon-Tiki filmen kl. 12.00
I 1951 vant Thor Heyerdahl Oscar for beste dokumentar med filmen Kon-Tiki. Dette var avgjørende for hans videre karriere. På Kon-Tiki Museet vises filmen hver dag kl. 12.00 i museets kino. Amerikansk versjon, varighet 67 minutter. Filmen er inkludert i inngangsbilletten og vises i museets kino.
SuperSurfgruppa Beat Tornados spiller utenfor og inne i museet fra kl. 13.00 - 15.00Klikk på bildet å hør litt av hva Beat Tornados driver med!
Lunch: Kon-Tiki Fiskegryte for salg
Kon-Tiki Fiskegryte er basert på Thor Heyerdahls smaksopplevelser fra Kon-Tiki ferden.

Han var selv med på å utvikle Fiskegryten som tilberedes av landets beste kokker. En del av inntekten går til et eget fond for barn og ungdom som gjør noe for å bevare miljøet i havet.

Kon-Tiki Fiskegryte kan serveres som lunsj, middag, forrett til en 3 retters middag eller som del av en tapasbuffet. Kon-Tiki Museet benytter seg av cateringfirmaet Flavours som er Norges ledene leverandør av mat.
3. JUNI ER DET SALG AV FISKEGRYTEN FRA 11.30 - 15.30

Museets åpningstider er i 2012 utvidet.
Januar - februar 10-16
Mars - april - mai 10-17
Juni - juli - august 9-18
September - oktober 10-17
November - desember 10-16
For priser se her


Hva har skjedd tidligere på Kon-Tiki Museet - klikk her